Kedves érettségi előtt álló Diákunk!

Félsz, hogy nem lesz elegendő pontod a felvételihez? Attól tartasz, hogy otthon nem tudsz megfelelően készülni? Szeretnéd jó társaságban eltölteni a szünetedet? Szeretnél új barátokat szerezni?
Szeretnél bekerülni álmaid felsőoktatási intézményébe? Többet megtudnál a Corvinusról? Új példaképekre van szükséged? Szeretnél világot látni?


Turbózd fel Te is a tudásod Tavaszi Táborban!

2018-ben ismét megrendezzük ingyenes, intenzív felkészítő táborunkat, mely egyedülálló lehetőséget biztosít számodra, hogy az érettségi előtt állva kihasználd a fennmaradó időt és ezáltal maximálisan felkészülj a májusi vizsgákra!


Miben segíthet Neked a tábor?

 

Naponta 2 × 4 órában vehetsz részt az oktatásunkon; matematika-matematika, történelem-történelem, közgazdaságtan-közgazdaságtan, matematika-történelem és matematika-közgazdaságtan csoportokban. 

Alacsony létszámú csoportokban készülhettek fel az érettségire, ezáltal biztosítva a diákközpontú és intenzív felkészítést.

A tábort az általad tanult tárgyakból való próbaérettségi megírásával zárjuk, amely reális képet ad majd a táborban elért fejlődésedről!

Az oktatáson felül számos délutáni és esti szórakoztató programmal készülünk számotokra, melyek a kikapcsolódást is elősegítik a tavaszi szünetben.


Tavaszi tábori diákjaink 75%-a kerül be a Budapesti Corvinus Egyetemre, és mindegyike maradandó élményként tekint erre a varázslatos egy hétre.

A tábori tartózkodás, a teljes ellátás és az oktatás, valamint a programok számodra TELJESEN INGYENESEK!

 


Időpont: 2018. 03. 25 - 04. 01.

Jelentkezési határidő: 2018. február 22.


Helyszín: Baja


Jelentkezni az alábbi linken tudsz: http://kerdoiv.studiumgenerale.hu/index.php/747149/lang-hu

Amennyiben bármi kérdésed van, írj nekünk a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre!


Reméljük, minél többetekkel találkozunk a táborban!Dávid, Martin, Máté

Tavaszi Tábor Szervezők