slider.png

 

ado1banner 220

 

 

hellocorvinus

 


Kedves érettségi előtt álló Diákunk!

Félsz, hogy nem lesz elegendő pontod a felvételihez? Attól tartasz, hogy otthon nem tudsz megfelelően készülni? Szeretnéd jó társaságban eltölteni a szünetedet? Szeretnél új barátokat szerezni?
Szeretnél bekerülni álmaid felsőoktatási intézményébe? Többet megtudnál a Corvinusról? Új példaképekre van szükséged? Szeretnél világot látni?


Turbózd fel Te is a tudásod Tavaszi Táborban!

2018-ben ismét megrendezzük ingyenes, intenzív felkészítő táborunkat, mely egyedülálló lehetőséget biztosít számodra, hogy az érettségi előtt állva kihasználd a fennmaradó időt és ezáltal maximálisan felkészülj a májusi vizsgákra!


Miben segíthet Neked a tábor?

 

Naponta 2 × 4 órában vehetsz részt az oktatásunkon; matematika-matematika, történelem-történelem, közgazdaságtan-közgazdaságtan, matematika-történelem és matematika-közgazdaságtan csoportokban. 

Alacsony létszámú csoportokban készülhettek fel az érettségire, ezáltal biztosítva a diákközpontú és intenzív felkészítést.

A tábort az általad tanult tárgyakból való próbaérettségi megírásával zárjuk, amely reális képet ad majd a táborban elért fejlődésedről!

Az oktatáson felül számos délutáni és esti szórakoztató programmal készülünk számotokra, melyek a kikapcsolódást is elősegítik a tavaszi szünetben.


Tavaszi tábori diákjaink 75%-a kerül be a Budapesti Corvinus Egyetemre, és mindegyike maradandó élményként tekint erre a varázslatos egy hétre.

A tábori tartózkodás, a teljes ellátás és az oktatás, valamint a programok számodra TELJESEN INGYENESEK!

 


Időpont: 2018. 03. 25 - 04. 01.

Jelentkezési határidő: 2018. február 22.


Helyszín: Baja


Jelentkezni az alábbi linken tudsz: http://kerdoiv.studiumgenerale.hu/index.php/747149/lang-hu

Amennyiben bármi kérdésed van, írj nekünk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!


Reméljük, minél többetekkel találkozunk a táborban!Dávid, Martin, Máté

Tavaszi Tábor Szervezők


Kedves érettségiző Diákok!

Az alábbi linkek alatt megtekinthetitek a február 10-i Országos Nyílt Próbaérettségi Napon megírt próbaérettségik megoldásait.


Matematika:

http://eduline.hu/erettsegi_felveteli/2018/2/11/Studium_Generale_probaerettsegi_matematika_YSBM7G


Történelem:

http://eduline.hu/erettsegi_felveteli/2018/2/11/Studium_Generale_probaerettsegi_tortenelem_J3RKKK


Közgazdaságtan:

http://eduline.hu/erettsegi_felveteli/2018/2/11/SG_kozgazdasagtan_alapismeretek_probaeretts_RUNXEKSikeres érettségit kívánunk!

Üdvözlettel,

Studium Generale

„Egy lehetőség, amivel csak nyerhetsz!”

A Studium Generale – a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos, ingyenes érettségi előkészítője – 2011 óta az egész éves, szombati felkészítés mellett minden évben megrendezi az Országos Nyílt Próbaérettségi  Napot. A rendezvény ingyenes lehetőséget biztosít az érettségi előtt álló diákok számára, hogy még az éles megmérettetés előtt valós körülmények között, ám tét nélkül tegyék próbára tudásukat. A szervezet tagjai által összeállított próbaérettségi feladatsorok struktúrája és követelményrendszere az Emberi Erőforrások Minisztériuma által elfogadott alapelveket követi, megfelel a hivatal által meghatározott elvárásoknak. A tesztek megírása során a valós vizsgaszituációt szimuláljuk: a kitöltésre folyamatos tanári felügyelet mellett, a megengedett segédeszközök felhasználásával, az érettségin is előírt időkereten belül van lehetőség. A próbaérettségi során a diákok stresszhelyzetben mérhetik fel tudásszintjüket, valós képet kapva arról, hogy hogyan teljesítenének az éles vizsgán, valamint arról, hogy az egyes tantárgyak mely anyagrészeit szükséges jobban elsajátítaniuk az érettségiig.


Három tantárgyból kínálunk lehetőséget a próbaérettségi megírására:

 • matematika (közép- és emelt szint)
 • történelem (közép- és emelt szint)
 • közgazdaságtan (közép- és emelt szint)

Az Országos Nyílt Próbaérettségi Napot követően a teszteket és azok megoldókulcsait honlapunkon elérhetővé tesszük, így a megoldások már a mintavizsga kitöltése után ellenőrizhetőek lesznek. A megírt próbaérettségiket a Studium Generale tagjai természetesen egyenként kijavítják, személyes konzultációs lehetőséget is biztosítva a résztvevők számára, ahol felmerülő kérdéseikre is örömmel válaszolnak.


Az idei évben a próbaérettségi kitöltésére az alábbi helyszínek egyikén van lehetőség:

 • Budapest
 • Székesfehérvár
 • Győr
 • Kecskemét
 • Debrecen
 • Pécs

Az Országos Nyílt Próbaérettségi Nap időpontja: 2018. február 10., szombat. Két idősáv áll majd a jelentkezők rendelkezésére, akik így akár két tantárgyból is próbára tehetik tudásukat. A rendezvény a Studium Generale egyéb programjaihoz hasonlóan INGYENES, ám regisztrációhoz kötött, részvételi szándékotokat az alábbi jelentkezés gombra kattintva jelezhetitek.

 • A regisztráció során egy űrlapot kell kitöltenetek, fontos, hogy adataitokat hiánytalanul adjátok meg, hiszen csak így tudunk számotokra a megfelelő sávban, a megfelelő tantárgyból tesztsort biztosítani.

 • Kérünk Titeket, győződjetek meg róla, hogy a megadott elérhetőségeitek (e-mail cím, telefonszám) pontosan legyenek rögzítve, hiszen ezeken a csatornákon keresztül fogunk értesíteni Benneteket az esemény részleteiről, a pontos időpontról és helyszínről.


Jelentkezem a Studium Generale 2018-as Nyílt Próbaérettségijére!


A regisztrációt követően kísérjétek figyelemmel honlapunkat, valamint rendszeresen ellenőrizzétek e-mail fiókotokat is, bármilyen felmerülő kérdés esetén pedig keressetek minket bizalommal az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
címen, vagy facebook oldalunkon.


Sikeres érettségit kívánva, üdvözlettel,


Studium Generale