Az idei évben negyedik alkalommal kerül megrendezésre alapítványunk innovatív, egyedülálló kezdeményezése az Érettségizik a cég! - Cégek a felsőoktatásért.

Az esemény egy KvízEst, amelyen cégek versenyezhetnek egymással az Év Legjobban Érettségiző Cége cím elnyeréséért. A vetélkedőn a három általunk oktatott érettségi tárgy (matematika, történelem és közgazdaságtan), valamint általános műveltség kérdéscsoportjaiban mérhetik össze tudásukat.

infograifka

A kezdeményezés azért jött létre, mert jelenleg, a 2018-as évben nem áll rendelkezésünkre annyi anyagi erőforrás, hogy a Nyári Tábort meg tudjuk valósítani. Ezzel több száz hátrányos helyzetű diák esik el attól, hogy időben elkezdhesse a sikeres érettségire való felkészülést. Kérjük, hogy lehetőségeihez mérten járuljon hozzá minél több diák táboroztatásához, vegyen részt kezdeményezésünkben!

 

A nevezés 4-6 fős csapatokkal lehetséges, a nevezési díj csapatonként 35 000 Ft. 

 

Az döntő időpontja: 2018. május 8., 18:00


Helyszíne: a Budapesti Corvinus Egyetem.

 

 

Miért előnyös a részvétel az Ön cége számára? 

  • Csapatépítés - A KvízEsten való részvétel remek alkalom a munkatársak közötti kommunikáció, csapatmunka fejlesztésére.
  • CSR - Szervezetünk támogatása - közhasznú alapítvány lévén - lehetőséget nyújt a társadalmi felelősségvállalásra. Az eseményen résztvevő cégek oklevelet kapnak a támogatásról.
  • Média megjelenés - Megjelenést biztosítunk cége számára a szervezetről, az Érettségizik a cég!-ről szóló cikkekben, valamint a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos lapjában, a Közgazdászban.
  • Marketing felület - A Studium Generale évről-évre körülbelül 3500 fős diák-, illetve hallgatósereget ér el projektjeivel, rendezvényeivel. Jelentkezés esetén biztosítjuk az Ön cégének a Facebook oldalunkon, honlapunkon, hírleveleinkben történő megjelenést.
  • Emberi erőforrások - Szervezetünk tagjai páratlan tapasztalatokat szereznek, valamint kiemelkedő munkamorállal rendelkeznek, így az eddigi gyakorlat alapján minden vállalat maximálisan elégedett velük. Szervezetünk tagjai a KvízEsten is jelen lesznek, így az esemény után lehetőség lesz kötetlen beszélgetésre.
eac 2


Milyen célok elérését támogatja a részvétellel?

  • Hátrányos helyzetű diákok sikeres érettségijét;
  • a diákok ingyenes nyaralását - sokan még nyáron sem engedhetik meg maguknak az utazást, mi az oktatásuk mellett erre is vállalkozunk;
  • felsőoktatásba való bekerülésük megvalósulását, társadalmi integrációjuk elősegítését. 

További információ, jelentkezés a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek egyikén érhető el. Ha felkeltettük érdeklődését, személyes találkozó keretein belül is állunk szíves rendelkezésére.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Augusztus 2018
Ke Sze Cs Szo Va
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2