Hogyan juthatok kiadványhoz?

Mit tartalmaznak a kiadványok?

Mikortól elérhetőek a szóbeli kiadványok?

Ha többet rendelek, van kedvezmény?

Mi az a kombó? Milyen kombók vannak?

Várhatóak újabb kiadványok?

Mikor tudok hozzájutni a kiadványokhoz?

Mennyi idő alatt érkezik meg a kiadvány webshopos rendelés esetén?

Helyszínen hozzá tudok jutni a kadványokhoz?

Szombati tanításon hozzá tudok jutni a kiadványokhoz?

Webshopon keresztül rendeltem kiadványt, de még nem jött meg, mi ilyenkor a tehendő?

Mekkora támogatásért cserében jár egy kiadvány?

Mi az a hónap kiadványa?


K: Hogyan juthatok kiadványhoz?

   V: A kiadványainkhoz, fix összegű támogatás fejében juthatsz hozzá, mely 1900 Ft.

K: Mit tartalmaznak a kiadványok?

   V:

Matematika:




  • Elméleti összefoglaló: Egy könyvben összefoglal minden szükséges elméleti hátteret, és minta példákon keresztül elmagyarázza a feladatokat (mindkét szinten hasznos).
  • SegítséG: Tematikusan szétszedett gyakorló feladatok közép- és emelt szinten egyaránt.
  • Kisokos: Hasonló az elméletihez, azonban kisebb és csak a legfontosabb képleteket és elméletet tartalmazza.
  • 2005-20XX (közép-/ emelt szint): A 2005 óta megíratott összes érettségi feladatait tartalmazza témakörönként rendszerezve, ezáltal segíti a témakör-fókuszú felkészülést.
  • Szóbeli Tételek: Az összes emelt szóbeli tétel megtalálható benne kidolgozva, tartalmazza a témakörökhöz kapcsolódó összes definíciót, illetve bizonyítást.
Történelem:


  • Kincsesláda: Korszakokra bontva tartalmazza az összes egyetemes és magyar történelemmel kapcsolatos fontos évszámot, történelmi személyt, eseményt, fogalmat és topográfiát.
  • Kétszintű Munkafüzet: Tematikusan szétszedett gyakorló feladatok közép- és emelt szinten egyaránt.
  • Emelt Szintű Szóbeli Tételek: Az összes emelt szóbeli tételt kidolgozva tartalmazza a témakörökhöz kapcsolódó összes névvel, évszámmal, topográfiával, illetve fontos adatokkal.
Közgazdaságtan:

  • Felvettek: Tartalmazza mind a mikro- és makroökonómiát, jogot, vállalatgazdaságtant és marketinget közép- és emelt szinten egyaránt ábrákkal és részletes magyarázattal kiegészítve.
  • A Nagy BUMM: A gimnáziumi tananyag második felét tartalmazó kiadványunkban megtalálható a statisztika, pénzügytan, számvitel és az adójogi ismeretek témakörei is.

K: Mikortól elérhetőek a szóbeli kiadványok?

   V: Januártól elérhetőek a már frissített szóbeli kiadványaink, mely mindig az aktuális évben az Oktatási Hivatal által kiadott szóbeli témaköröket tartalmazza.

K: Ha többet rendelek, van kedvezmény?

   V: Bizonyos kiadványainkhoz hozzá tudsz jutni kombóban is, ezzel némi kedvezményt tudunk biztosítani, de egyébb kedvezményt nem tudunk biztosítani.

K: Mi az a kombó? Milyen kombók vannak?

   V: Bizonyos kiadványainkhoz hozzá tudsz jutni együtt is, kedvezményes áron. Több féle kombó van, történelemben a Kétszintű Munkafüzet és a Kincsesláda, matematikában az Elméleti Összefoglaló és a SeGítség. Ez azt jelenti, hogy a két kiadványhoz 3800 Ft helyett, 3500 Ft adomány ellenében juthatsz hozzá.

K: Várhatóak újabb kiadványok?

   V: Igen, több kiadvány elkészítése szerepel terveinkben mindhárom tantárgyból, melyek elkészülésük után azonnal rendelhetőek is lesznek.

K: Mikor tudok hozzájutni a kiadványokhoz?

   V: Szinte bármikor. Több lehetőséged is van. Webshopon keresztül is tudsz rendelni, illetve mind a szombati tanítások alatt, mind hétköznap hozzájuthatsz kiadványainkhoz.

K: Mennyi idő alatt érkezik meg a kiadvány webshopos rendelés esetén?

   V: Rendeléstől számítva maximum két hét. Hetente adjuk fel postán a rendeléseket, a feladást követően pedig pár nap alatt megérkezik.

K: Helyszínen hozzá tudok jutni a kadványokhoz?

   V: Természetesen. Hétköznap az irodánkban is átveheted kiadványodat, a Budapest Corvinus Egyetem E Épületében lévő, 15-ös számú irodánkban egy e-mailben egyeztetett időpontban, illetve minden tanításon és Próbaérettségin, plusz minden rendezvényünkön is.

K: Szombati tanításon hozzá tudok jutni a kiadványokhoz?

   V: Igen, minden szombati tanításon lehetőség van kiadvány rendelésére a szemináriumokon körbeadott íveken. Itt a kiadványok tartalmával is megismerkedhetsz.

K: Webshopon keresztül rendeltem kiadványt, de még nem jött meg, mi ilyenkor a tehendő?

   V: Amit tehetsz, miután ellenőrizted, hogy az utalás és a rendelés is megtörtént, hogy vársz. Hetente adjuk fel a rendeléseket, és a feladást követően is beletelhet pár napba, hogy megérkeznek kiadványaink. Ha huzamosabb idő elteltével sem érkezik meg a csomag, akkor emailen vagy telefonon keresztül tudod megérdeklődni, milyen probléma merülhetett fel. (Az utalás beérkezéséről külön értesítést nem küldünk.)

K: Mekkora támogatásért cserében jár egy kiadvány?

   V: A legtöbb kiadvány 1900 Ft-os, a matek Kisokos 500 Ft-os, míg a kombók 3500 Ft-os adomány fejében járnak.

K: Mi az a hónap kiadványa?

   V: A hónap kiadványa egyfajta nyereményjáték a Facebook oldalunkon. Minden hónapban kisorsolásra kerül egy kiadvány, a játékban megosztással, vagy kommentben való jelentkezésben vehetsz részt. Ehhez érdemes követni Facebook oldalunkat, melyet itt érhet el.