Kedves jövőre érettségiző Diákok!

 

A Studium Generale idén is megszervezi Nektek a nyár legjobb hetét, a Nyári Tábort. Az egyhetes varázslatos és izgalmas programsorozat természetesen – egyéb programjainkhoz hasonlóan – teljesen INGYENES számotokra.

 

Évek óta megrendezésre kerülő táborunkban napi 2 x 3 órás felkészítésben vehettek részt matematika, történelem és közgazdaságtan tantárgyakból - a tárgyak választhatók, kombinálhatók a jelentkezéskor. Ez az intenzív felkészítés egy jó alapot ad az érettségire való felkészüléshez, valamint nagy előnyt biztosít Nektek további céljaitok eléréséhez.
Hol van ebben a buli? Természetesen a tanulás mellett bőven jut idő a kikapcsolódásra és szórakozásra is, rengeteg érdekes program, előadás, vetélkedő és felejthetetlen hangulat vár rátok.

 

A tábor helyszíne: Baja

A tábor ideje: 2017. július 12. - 2017. július 19.

Jelentkezési határidő: 2017. június 18.

Jelentkezni EZEN a linken tudsz.

 

Ne hagyd ki életed legjobb táborát, jelentkezz Te is a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos érettségi előkészítőjének, a Studium Generalenak 2017-es Nyári Táborába! A táborban való tartózkodás, a teljes ellátás, az oktatás, valamint a programok számodra teljesen ingyenesek!

 

További információkat a tábor Facebook eseményénél találtok, illetve ha bármilyen kérdés merül fel benned, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen tudod felvenni velünk a kapcsolatot.

 

Studium Generale