Kedves jövőre érettségiző Diákok!


Még csak nemrég kezdtétek el a középiskolát és már az érettségi kapuja előtt álltok. Amíg korábban beszámoltak arról, hogy számukra milyen volt ez az időszak, Nektek elég volt csak legyinteni: egészen mostanáig, a 11. év végéig.

A sikeres érettségihez vezető út olyan, mintha a legmélyebb dzsungelbe csöppentél volna: tele van veszélyekkel, lélekvesztőkkel, titkokkal – ha nincs, aki végig kalauzoljon Titeket, Nektek kell felfedeznetek azt.

Ezért ahhoz, hogy sikeresen induljatok neki a végzős éveteknek, szeretnénk egy segítő kezet nyújtani: 2018 nyarán az előző évek sikerei után újból megrendezzük INGYENES felkészítő táborunkat, mely egyaránt lehetőséget biztosít arra, hogy hatalmas előnnyel induljatok neki a végzős éveteknek, valamint arra, hogy sok program és izgalom mellett új tapasztalatokra és barátokra tegyetek szert.


Fedezzétek fel a továbbtanulás titkait a Nyári Táborban!


A 2018-as Nyári Táborunk minden lehetőséget megad arra, hogy maximális előnnyel induljatok az érettségin, megismerjétek a felsőoktatás működését, megtudjatok többet az egyetemi szakokról, illetve a Budapesti Corvinus Egyetem követelményrendszeréről és világáról.


Miben segíthet Neked a tábor?

 

Naponta 2 × 3 órában részt vehettek oktatásainkon matematika-matematika, történelem-történelem, közgazdaságtan-közgazdaságtan, matematika-történelem és matematika-közgazdaságtan csoportokban is!  
Képzéseink abszolút a Ti igényeiteket szolgálják ki, hiszen kicsi, maximum 5-6 fős csoportokban zajlanak az óráink.

Az oktatás mellett rengeteg olyan délutáni és esti programmal készülünk, amik mind azért vannak, hogy a táborozást színesebbé, élménydúsabbá – és végső soron – emlékezetesebbé tegyék számotokra.

Végső soron, ami a legjobb: a szállás, a teljes ellátás és oktatás számotokra TELJESEN INGYENES, csak a leutazás költsége terhel Benneteket.


 


A tábor időpontja: 2018. július 17 - 24.

Jelentkezési határidő: 2018. június 17.


Helyszín: Baja


Jelentkezni az alábbi linken tudtok: http://kerdoiv.studiumgenerale.hu/index.php/972151/lang-hu

Amennyiben bármi kérdésed van, írj nekünk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy Facebook oldalunkon keresztül!


További információkért látogassatok el a Studium Generale Facebook oldalára, illetve a 2018-as Nyári Tábor Facebook eseményére!

Várunk minél többeteket szeretettel a táborban!Brigi, Bence, Dávid

Nyári Tábor Szervezők